top of page

Mikä ihmeen Heisq Media?

Jesse, Heisq Media

Hei! Olen Jesse, nuorehko videokuvaaja Turusta, jonka kuvaustyyli pyrkii elokuvamaiseen lopputulokseen. ​Olen erikoistunut häävideoiden ja tapahtumien kuvaamiseen, mutta teen myös asuntojen ja kiinteistöjen esittelyvideoita, sekä yritysten mainosvideoita.

Olen luova ja haluan haastaa itseäni jatkuvasti kehittymään uusien tekniikoiden ja ideoiden parissa. Tarinankerronta on minulle koko videokuvaamisen ydin, pyrinkin aina luomaan voimakkaan yhteyden katsojan ja videon välille.

Asiakastyytyväisyys on minulle ensiarvoisen tärkeää. Haluan kuulla asiakkaan ajatukset sekä mahdolliset ideat, jotta voin parhaalla mahdollisella tavalla toteuttaa ja räätälöidä, juuri heille sopivan kokonaisuuden. Haluan aina antaa parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkailleni, jotta he voivat muistella esimerkiksi elämänsä tärkeitä hetkiään aina uudelleen ja uudelleen.​

 

Työskentelen sekä yksityisten, että yritysasiakkaiden kanssa ja teenkin kaikkeni, jotta kuvauspäivä olisi rento ja hauska kokemus jokaiselle asiakkaalleni! 

Heräsikö kiinnostus? Ota rohkeasti yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page