top of page

PALVELUT

vlcsnap-2023-04-01-01h22m52s936.png

HÄÄVIDEOKUVAUS

Onko haaveissanne saada ikuistettua teidän hääpäivänne liikkuvan kuvan muodossa? Tyyliini kuuluu uniikki ja elokuvamainen lopputulos. Pyrin vangitsemaan jokaisen tärkeän hetken ja yksityiskohdan, jotka tekevät juuri teidän päivästänne ainutlaatuisen. Lopputuloksena saatte tunteikkaan ja kauniin häävideon, jota voitte jakaa ja muistella läpi elämänne.

Lue lisää...

TAPAHTUMIEN VIDEOKUVAUS

Tapahtumien ja festivaalien videokuvauksessa minulla on tavoitteena taltioida kokonaisvaltainen tunnelma, joka koostuu esiintyjien ja yleisön energiasta.

Videokuvaus tapahtumissa ja festivaaleilla vaatii joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä, jotta pystyn vangitsemaan juuri ne hetket, jotka tekevät teidän tapahtumasta ainutlaatuisen. Pyrin luomaan ensiluokkaisen laadukasta, tunnelmallista ja dynaamista materiaalia, joka välittää tapahtuman energian ja tunnelman katsojalle.

events.png
kiijts.jpg

ASUNTOJEN ESITTELYVIDEOT

Asuntojen esittelyvideot ovat erinomainen tapa välittää kiinteistön ainutlaatuinen tunnelma ja yksityiskohdat potentiaalisille ostajille. Pyrin taltioimaan kaikki merkittävät yksityiskohdat, jotka tekevät kohteesta uniikin.

Työskentelen yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellen, mitä yksityiskohtia halutaan korostaa videolla ja minkä tyyppistä tunnelmaa halutaan välittää. Taltioin kohteen kaikki tärkeät yksityiskohdat, kuten tilat, keittiön varustelun, asunnon pohjaratkaisun, parvekkeen tai pihan maisemat.

Lopputuloksena saatte laadukkaan videon, joka välittää kohteen tunnelman ja mahdollistaa potentiaalisten ostajien saavan selkeän kuvan jo ennen näyttöä. Videon avulla voitte erottua eduksenne ja houkutella enemmän mahdollisia ostajia.

bottom of page